Prietenii noștri ne-au spus care este cel mai căutat domeniu pentru coaching și îndrumare în România

Educația prin psihologie practică, cunoscută mai ales sub numele de ”dezvoltare personală” este din ce în ce mai răspândită și din ce în ce mai acceptată ca fiind un element de neînlocuit în completarea educației școlare, liceale și universitare, datorită faptului că se adresează personalității umane universale, indiferent de nivelul de educație dobândit în sistemul oficial de educație.

Din ce în ce mai des, persoane educate, intelectuali și oameni cu o pregătire universitară solidă caută coaching și îndrumare în dezvoltarea personală și spirituală, urmărind, fie depășirea unui impas emoțional sau vocațional, fie o mai bună structurare și formare a personalității, o ”șlefuire” a sinelui.

„Trebuie să ne golim de prea plinul Eu, ca să mai intre în noi un pic de Dumnezeu“ – Petre Țuțea

Astfel nu este de mirare că domeniul relațiilor, mai ales al relațiilor cu genul opus, este acela care preocupă cel mai frecvent publicul de la noi. Oamenii caută din ce în ce mai des soluții pentru situații care nu fac obiectul educației ”oficiale”: armonizarea relațiilor, îmbunătățirea comunicarii inter-umane, practica sincerității și a echității într-o relație.

Soluții în acest domeniu îl oferă Programul 0Viață9, precum și curusurile și podcast-urile Claudia Escu. Multe dintre aceste resurse de inspirație și informare sunt gratuite, iar pentru cei care urmăresc o formare și consolidare sistematică a personalității în acest domeniu sensibil există și cursuri aplicate.

Urmărește aparițiile editoriale din secțiunea Magia Librăria sau urmărește pagina Facebook Magia România CLICK AICI


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI