Împreună pentru Educație – a început campania noastră pentru donații și sponsorizări

Dacă și tu crezi în ceea ce dorim să realizăm prin Programul Național de Educație 0Viață9, te invităm să devii unul dintre suținătorii programului prin modalitățile de susținere materială acceptate: donații și sponsorizări.

DONAȚII

Mecenatul, donațiile, sunt cele mai simple și mai accesibile forme de susținere a Programului 0Viață9. Fiecare donație ne ajută să creștem viteza noastră de dezvoltare și calitatea educației complementare pe care o oferim prin Program.

SPONSORIZĂRI

Sponsorizările sunt ideale pentru aceia care doresc să primească în schimbul banilor expunere substanțială și de calitate la un public fidel și pasionat de domeniul nostru. Vă punem la dispoziție pachete de sponsorizare pentru un an de zile, trimestriale, precum și pachete aplicate pe un singur domeniu de activitate.

Spațiile noastre publicitare sunt abundente și diverse, în toate formatele uzuale pentru branding sau promovare de produse de sezon. Oferim aproximativ un milion de vizualizări lunar, în total, pe toate produsele noastre multimedia, împreună cu evaluări și rapoarte de audiență detaliate.

Vă stăm la dispoziție cu o prezentare a publicațiilor noastre online și a oportunităților de promovare off line, prin tipărituri și evenimente.

PARTENERIATE ȘI COLABORĂRI 

Avem permanent o listă deschisă de posibilități în domeniile televiziunii online, producției foto și video, organizării de cursuri și conferințe, servicii de catering și hosting evenimente.

Deasemenea, suntem deschiși pentru cross promotion și content sharing cu publicațiile și websit-urile compatibile.

Contact: oviata9@gmail.com


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI